Grafisk design

Grafisk design, et uttrykk som etterlater et ønsket inntrykk. Vi hjelper små- og mellomstore bedrifter med å fundamentere sin merkevare.

Design er ikke tilfeldig. Vær kreativ, samtidig som du drar inn viktige elementer for en grafisk profil. Vi har over 10 års erfaring med å styrke selskaper med sin merkevare.


Det er ikke tilfeldig hvilke resultater eller annonser du får på Google eller sosiale medier. Viste du at de som lykkes aller best med sin markedsføring er de som både har fokus på- og budsjetterer med egne annonser?

«hvem som helst» er ikke en kundegruppe. Vær mer målrettet på hvilke kundegruppe du ønsker å annonsere mot. Lag mer konkrete kundegrupper, og lag definerte annonser for å nå rett publikum.

Markedsføring


Webdesign

Neida. Du må ikke ha master i utvikling for å komme i gang med nettside lengre. De aller fleste nettstedene du besøker er basert på standard rammeverk. Det betyr at det ikke må hverken koste skjorta eller at du behøver spisskompetanse for å vedlikeholde en hjemmeside.

Vi bruker normalt én arbeidsuke fra bestilling til ferdigstilling av en komplett nettside. Enklete ønsker selvsagt mer komplekse sider, men de aller fleste klarer seg med «nøkkelferdige» hjemmesider.